A nyelvoktatok.hu működési szabályzata


Alapelvek

A nyelvoktatok.hu olyan internetes közösségi portál, amelynek elsősorban a nyelvtanulás és a nyelvgyakorlás a célja. A Működési Szabályzat a tagok zavartalan böngészését, nyelvgyakorlását, a rendbontók távol tartását hivatott biztosítani.

Szabályzat elfogadása

A Működési Szabályzatban meghatározottak minden regisztrált felhasználó számára kötelező érvényűek. A regisztrálás során a Működési Szabályzatot mindenkinek lehetősége van elolvasni, a benne foglaltak nem ismeretének, illetve figyelmen kívül hagyásának felelőssége a felhasználót terheli. A felhasználó azzal, hogy a rendszerbe regisztrál, elfogadja, hogy jelen szabályzatban leírtak rá nézve kötelező érvényűek.

A portál üzemeltetői fenntartják a jogot jelen Működési Szabályzat módosításához, melyről minden esetben értesítést kap a regisztrált felhasználó. A megváltozott Működési Szabályzat elolvasását követően dönthet, hogy elfogadja, vagy elutasítja a módosításokat. Amennyiben elfogadja, továbbra is használhatja a portált, elutasításkor pedig regisztrációját töröljük.

Rendbontás

Azonnali adattörlést és kizárást von maga után minden olyan tevékenység, amelyről egyértelműen megállapítható, hogy a tagokat akadályozza, zavarja, ellehetetleníti, vagy egyéb módon kárt okoz.
Egyúttal kérünk mindenkit a trágár, ízléstelen, másokat vagy a közízlést sértő, illetve az indokolatlan mennyiségű vagy minőségű adatok (képek, hangok, videók, szövegek stb.) feltöltésének mellőzésére.

Szankciók

A portál üzemeltetői figyelmeztetés nélkül jogosultak a jelen Müködési Szabályzatot figyelmen kívül hagyó, azt megsértő tagokat bizonyos szolgáltatásokból kizárni, a feltöltött adataikat eltüntetni vagy láthatatlanná tenni, súlyosabb esetben a rendbontót a portál használatából ideiglenesen vagy tartósan kizárni.

Adatkezelés

Az adatkezelési tájékoztató itt olvasható: adatkezelési tájékoztató

A nyelvoktatok.hu kijelenti, hogy a regisztráció során megadott adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek  – a jogszabály kötelező előírásának esetét kivéve –  semmilyen körülmények között nem adja ki.
A portál üzemeltetőinek jogában áll indoklás nélkül a rendszerből bármilyen adatot eltávolítani, felhasználókat vagy velük kapcsolatos információkat megváltoztatni, megsemmisíteni, illetőleg a regisztrációt bármilyen módon korlátozni, amennyiben az szintaktikai, helyesírási hibákat, téves, hamis, trágár vagy jogszabályba ütköző információkat tartalmaz.

A megsemmisített vagy elveszett adatokért a nyelvoktatok.hu semmilyen felelősséget nem vállal. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy ezeket a korlátozó, rendszabályozó jogokat csakis a rendszer megfelelő működése, a felhasználók biztonsága, a szolgáltatás minőségének fenntartása érdekében gyakoroljuk.

Regisztráció törlése

Amennyiben töröltetni kívánod regisztrációdat, kérjük küldj egy levelet az email címre és adataidat töröljük a rendszerből.

Jogi közlemény


A weboldalon található összes tananyag, feladatsor és program teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. Engedély nélküli felhasználásuk, reprodukálásuk a szerzői jog megsértését jelentik, így e tevékenységek csak a portál üzemeltetőinek írásos hozzájárulásával engedélyezettek.

Amennyiben úgy érzed, hogy a portálon lévő valamelyik anyag sérti a szerzői jogaidat, akkor írj nekünk az e-mail címre.

Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért és az oldalon lévő esetleges hibákból adódó károkért a nyelvoktatok.hu semmiféle felelősséget nem vállal.